Drejtësia që 'liroi' Dritan Dajtin / Pjesa e dytë

Historia e vrasjes së 4 policëve në Durrës dhe pranimi i gjykimit të shkurtuar për Dritan Dajtin, gazetari Artan Hoxha tregon detajet në emisionin Repolitix të Report TV

Programe të tjera