Durrës/ Grushta në spital djalit që u ngacmonte vajzën! Arrestohet babai me të vëllanë e një tjetër

29 Maj, 12:38 | Përditesimi i fundit: 2024-05-29 13:30:56

Një person u dhunua në spitalin e Durrësit nga xhaxha, babai dhe një i afërm i së dashurës së tij, pasi ishin kundër kësaj lidhjeje. Ai ndodhej në spital për shkak se po i jepte makinës në gjendje të dehur, kur u ndalua nga Rrugorja e Durrësit.