‘E ardhmja është vajzë’ në Report Tv pret sot ndërrimin e viteve

31 Dhjetor 2022, 10:26

2023-shin e presim me spektaklin e madh të “E ardhmja është vajzë” nga Ermira Çausholli. Në këtë Vit të Ri, mbushim zemrat tuaja me muzikë të mirë dhe emocione të papërshkrueshme