Edicioni jubilar, nis ‘Rally Albania’! 800 pjesëmarrës garë në 280 fshatra të Shqipërisë! Piloti: Më keq se bixhozi, shumë shpenzime, por mbetet pasioni

9 Qershor, 13:49

Ka nisur nga Tirana edicioni i 20 i Rally Albania me pjesëmarrjen e 326 pilotëve dhe 800 personave nga 25 vende të botës. Në 8 ditë po përshkohen 1700 kilometra duke prekur 280 fshatra të vendit, duke shërbyes edhe si promovim për Shqipërinë.