Ekonomia e shqiptare, 'Moody-s': Me perspektivë të qëndrueshme! Ulja e borxhit, klima e biznesit me ecuri pozitive! Rrezik, importi i energjisë dhe PPP-të

1 Dhjetor 2022, 19:29

Ekonomia Shqiptare konfirmohet si një ekonomi me perspektivë të qëndrueshme nga “Moddys”, agjencia ndërkombëtare e Vlerësimit të Krediblitetit. Sipas agjenicsë vlerësohet pozitive rimëkëmbja e ekonomisë pas pandemisë.

Kategori të tjera