Elbasan, masivi i inerteve dhe shkëmbimi i madh rrëshqasin nga mali tek Kthesa e Murrashit

29 Nëntor 2023, 07:46 | Përditesimi i fundit: 2023-11-29 12:52:19

jë masiv inertesh dhe një gur i madh kanë rrëshqitur nga mali duke rënë në aksin rrugor Elbasan – Libzrazhd, pikërisht tek Kthesa e Murrashit.