Erli Gurra, dashuria për Tiranën

18 Tetor, 15:19 | Përditesimi i fundit: 2020-10-18 15:19:43

Mjeshtri I leuterisë Erli Gurra flet për Tiranën, fëmijërinë e paharrueshme dhe më pas, mbi ndryshimet në Tiranë, duke u ndalur në masakrën urbane në lagjet e vjetra dhe zhdukjen e vlerave urbane dhe indentitare të Tiranës.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha