Erli Gurra dhe historia e familjes

18 Tetor, 15:50

Mjeshtri i leuterisë, ose instrumenteve muzikore me bazë harkun, rrëfen ekskluzivisht për emisionin Veri Jug historinë e familjes, si mjeshtra të bërjes ose krijimit të violinave, nga gjyshi tij, kompozitori I madh Muharrem Gurra dhe I jati, Rami, deri tek puna e tij gjatë dhjetë vjetëve në laboratorin krijues të violinave.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha