Erli Gurra student në Institutin “Antonio Stradivari”

18 Tetor, 20:56

Gjimnazisti Erli Gurra tregon për studimet e larta në Institutin “Antonio Stradivari” në Cremona të Italisë. Diplomimi me dy punë krijuese, një violë dhe një violinë dhe mbresa nga puna në laboratorin e atij institute me pedagogët njohur Çrls Bir nga Anglia dhe Edgar Rus nga Austria. Pjesmarja e Erlit cdo vit në panairet e Institutit “Antoinio Stradivari”

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha