'Është pretenduar se drejtësia ka qenë kapur nga Rama', Adriatik Lapaj: Po tani që i dhanë vulën, është më e kapur?

17 Qershor, 22:30

Kreu i Lëvizjes Bashkë, Adriatik Lapaj në '5 Pyetjet' vuri në pikëpyetje koherencën e Rithemelimit, pasi ata pretendojnë se shteti dhe drejtësia janë të kapura nga Rama dhe nga ana tjetër kjo drejtësi i jep vulën atyre.