Fansja ngjitet në skenë, ja si reagoi Dhurata Dora

3 Gusht, 22:12

Këngëtarja Dhurata Dora, në një koncert të fundit është përballur me një të ‘papritur’. Një prej adhuruesve të saj, është ngjitur në skenë dhe ka përqafuar Dhuratën teksa ajo po këndonte.

Kategori të tjera