Fasulja e Maliqit stok, konkurron produkti i Kazakistanit! Fermerët: Tregtarët e marrin se ka çmim më të ulët! Shefi i 'Bujqësisë': Tregtarët e reklamojnë si vendi

8 Mars 2023, 19:54

Fermerët dhe grumbulluesit në Maliq hasin vështirësi në gjetjen e tregut për produktet bujqësore, sidomos për fasulen e bardhë që ka mbetur stok në magazina. Shkak është bërë çmimi, pasi në treg hyn me çmim më të lirë fasulja që importohet nga Kazakistani.