'Fatmir Haklajn e dua gjallë a vdekur në Tiranë', Beqiri: Ai donte vetëm një video nga Hajdari, pasi për ta vrasja e Shkëlqimit ishte nga Berisha! Jaho Mulosmani të tregojë pse gjërat agravuan dhe u vra

1 Tetor, 23:52

Avokati Idajet Beqiri tha se Fatmir Haklaj kishte ardhur në Tiranë për të marrë një video nga Hajdari dhe të mbyllnin çështje mes tyre. Por se pse gjërat agravuan dhe përfunduan  në vrasjen e  Hajdarit duhet t'i sqarojnë dëshmitarët në gjykatë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha