Fenomeni i rrallë në plazhin e Divjakës me breshkën carreta-carreta

13 Gusht, 20:32

DIVJAKË- Një fenomen i rrallë përcillet nga plazhi i Divjakës i cili është zgjedhur nga breshkat e rralla Carreta Carreta për t'u riprodhuar. Shumë të veçantë shfaqen pamjet teksa breshkat e vogla çelin nga vezët, dalin nga foletë nën rërë dhe i drejtohen detit Adriatik

Kategori të tjera