Fermerët në Lushnje i “dorëzohen” importit! Reduktohen sipërfaqet me grurë

22 Qershor, 16:00

Tek fermerët ka rënë ndjeshëm interesi për kultivimin e grurit për shkak të importit nga vendet e rajonit, dhe cmimeve të larta që nuk mbulojnë as kostot e prodhimit për fermerët.