Festa e Shna Ndout, mijëra pelegrinë në Kishën e Laçit! Përmbyllen 13 të martat e shenjta

12 Qershor, 21:23

 

12 dhe 13 qershori shënon festen e Shna Ndout, ku mijëra pelegrinë i drejtohen Kishës së Laçit në shenjë sakrifice, falënderimi dhe lutjeje për t’iu plotësuar dëshirat.