Festivali folklorik ‘Shpirti i Ballkanit’ në Korçë, trevat shqiptare dhe grupet nga rajoni sjellin traditën

27 Maj, 14:27

Në Korçë po organizohet festivali i muzikës popullore “Shpirti i Ballkanit” ku marrin pjesë disa grupe artistike nga Shqipëria dhe vendet e rajonit. Festivali mbahet për dy netë me radhe dhe sonte do të shpallet dhe fituesi.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha