Fier/ Paradë mjetesh bujqësore, festë për grurin në Pojan

21 Qershor, 18:00

E bërë tashmë traditë, është festuar në fshatin Pojan të Fierit, “Festa e Grurit”.  Aktiviteti i cili përkon edhe me korrjen e grurit nga fermerët e Myzeqesë u shoqërua me këngë e valle ku morën pjesë qindra banorë të fshatit Pojan dhe zonat e tjera.