Fier/ Sekuestrohen mijëra sipërfaqe toke truall, 12 automjete dhe 2 llogari bankare me vlerë rreth 120 000 euro! Dyshime se rrjedhin nga veprimtaria kriminale

13 Qershor, 10:45

Mijëra sipërfaqe toke truall, 12 automjete dhe 2 llogari bankare me vlerë rreth 120 000 euro janë vënë në sekuestro preventive preventive të shtetasit A. M., 36 vjeç