'Fluturojnë' çmimet e apartamenteve, rriten me 39% në rang kombëtar! Ndikim kryesor inflacioni dhe rritja e kërkesës

29 Shtator, 15:47

Kriza e çmimeve edhe pse më së shumti është reflektuar tek produktet ushqimore dhe tek hidrokarburet, të dhënat që vijnë nga tregu i pasurive të paluajtshme janë edhe më të ‘frikshme’. Banka e Shqipërisë raporton për çmime stratosferike në gjashtëmujorin e parë të vitit si për shitje ashtu edhe për qiratë e banesave.

Kategori të tjera