Fredi Beleri fluks kërkesash në gjykata, para vendimit të Apelit rekurs tek e Larta

17 Qershor, 14:52

Avokatët Belerit  pretendojnë se Prokuroria e Vlorës dhe ajo e Posaçme kanë keqpërdorur çështjen e dëshmisë së penalitetit për të akuzuarin, i cili sipas tyre është i rehabilituar.