Fshati Gjorm në Kurbin pa rrugë, banorët: Në dimër bëhet e pakalueshme, fondet vidhen nga bashkia

8 Dhjetor 2022, 15:18

Kjo është gjendja rrugës që lidh fshatin Gjorm të Kurbinit, me autostradën Milot-Mamurras. Segmenti me gjatësi 2.7 km ka degraduar plotësisht, duke vështirësuar kalimin e automjeteve dhe këmbësoreve.

Kategori të tjera