Gjarpri më i madh në botë është zbuluar në Amazonë, një anakonda 8 metra e gjatë

26 Shkurt, 08:43

Gjarpri më i madh në botë u zbulua në pyllin e Amazonës dhe është 8 metra i gjatë dhe peshon dyqind kilogramë. Ajo që e bën këtë zvarranik edhe më mbresëlënës është koka e tij, aq e madhe sa ajo e njeriut.