Gjermania OK negociatave me Shqipërinë

25 Shtator 2019, 17:14

TIRANË- Avokat Spartak Ngjela tha në Repolitix se me ndërrimin e sistemit në Shqipëri, as Rama dhe as Basha nuk do zgjidheshin deputetë. Ngjela tha se njerëzit në Shqipëri sot janë besnikë të partive dhe inatin e kanë vetëm me krerët e tyre.

"Kodi zgjedhor do jetë kodi i të gjithëve. Ajo që është më e rrezikshme është se kur bashkohen këta të dy nuk ndryshon sistemi. Opozita e re ka si kusht ndërrimin e sistemit. Po u ndërru sistemi as Basha dhe as Rama nuk zgjidhen deputetë. Ata nuk i do populli. Populli nuk do krerët, por jo partitë.

Me mazhoritarin edhe mund te kenë ndonjë shpresë sepse ka njerëz që nuk duan të tradhtojnë partitë. Ai sot tha se Reforma jonë është lajm i keq për hajdutët. Unë e kam lexuar reformën me imtësi. Kuptova që kishte pastrim.  Në institucione futet rërë dhe kur futet rërë vijnë ta ndreqin ata", u shpreh Ngjela.                                                                                

Programe të tjera

Shiko të gjitha