Gjimnastikë e vrap në rrugë në orën 17:30, policia ndalon burrin

9 Maj, 15:47

TIRANË - Ora 17:30 është ora kur qytetarët duhen të futen në banesa, por nga patrulla konstatohet një person që po bënte vrap dhe gjimnastikë në Bulevardin Zhan D'ark. Ai ndalohet dhe këshillohet që futet në banesa për shkak se kishte shkuar ora e ndalimit të lëvizjeve ndërsa deklaron se kishte banesën pranë. 
Shikoni episodin e plotë të Emisionit 112 (Klikoni këtu)

Kategori të tjera