Gjimnazi ‘Sami Frashëri’ gati për nxënësit në shtator, Veliaj: Shkolla më e bukur, këtë vit hapim 12 shkolla të tjera

10 Gusht, 15:08

Gjimnazi “Sami Frashëri”, prej 40 shkollave të reja që janë ndërtuar dhe po ndërtohen në Tiranë, 12 prej të cilave hapin dyert këtë shtator, është pothuajse gati për të pritur nxënësit pasi u rindërtua pas tërmetit.

Kategori të tjera