Gjykata e Apelit lë në fuqi non gratën e Berishës, avokati Hasani për Report Tv: I bazuar në fakte dhe jo fjalë! Çdo fakt i dokumentuar që nga 1996

18 Qershor, 12:46

Vendimi i gjykatës së Apelit për ish-kryeministrin Sali Berisha, është vendim i cili ka ardhur pas analizimit të provave dhe fakteve.