Goditet grupi kriminal i trafikut të armëve nga Kosova në Tiranë, sekuestrohen 10 pistoleta! 7 muaj përgjime, 4 të rinj në pranga

24 Maj, 14:20

Policia goditi një grup kriminal të trafikut të armëve nga Kosova në Tiranë që vepronte prej të paktën 1 viti. Pas hetimit dhe vënies në përgjim, agjentët kapën 4 të rinj nga Kosova te terminali i autobusëve në Lundër. Armët i sillnin me autobus në pronësi të njërit prej të arrestuarve, e ndiqnin me makinë private, dhe i merrnin pistoletat te terminali