Gripi rrit shtrimet në Sanatorium, pneumonia forma e rëndë! Mjeku: Shmangni antibiotikët, kur keni vetëm kollë

23 Janar, 17:26

Pasojat e gripit dhe të virozave kanë shtuar numrin e të sëmurëve me Pneumoni në Sanatarium. Mjeku Arben Tanka në interevistë për Report Tv thotë se më të prekurit janë moshat mbi 60 vjeç ndaj bënë thirrje për vaksinim.

Kategori të tjera