Guroret, banorët e Borizanës sërish në protestë! Thirrje kryebashkiakut të Krujës: Kamionët rrezikojnë jetën e fëmijëve

5 Qershor, 16:55

Guroret në Borizanë të Krujës janë kthyer në rrezik për jetën e banorëve. Ata protestuan sërish sot kundër kryebashkiakut Artur Bushi dhe ministres së Infrastrukturës Balluku që kanë dhënë lejet për shfrytëzimin e gurit gëlqeror dhe nuk ushtrojnë kontrolle ndaj kompanive që kryejne shperthime me dinamit.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha