Guvernatori i Bankës së Shqipërisë: Mbajtja e çmimeve nën kontroll mbetet prioritet! Subvencionimi i çmimit të energjisë dhe paketat sociale zbutën ndikimin e inflacionit

30 Janar, 14:31

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko vlerëson politikat ekonomike të ndërmarra nga qeveria për mbajtjen nën kontroll të inflacionit, në një vit të vështirë për ekonominë europiane të shkaktuar nga presioni inflacionist i shkaktuar nga agresioni rus në Ukrainë. 

Kategori të tjera