Haki Kola, mjalti si antiCovid 19

9 Gusht, 22:13

Haki Kola, bletërritësi që mbarështon 40 familje bletësh. Mbledhja e kornizave të koshereve, sjellja në centrifugën e vjeljes dhe aromat e mjaltit bio. Historia e zanatit të bletërritësit Kola dhe mjalti si ilac popullor antiCovid 19.

Programe të tjera

Shiko të gjitha