Hamit Hasa, peshkimi si pasion

21 Shtator, 12:39

Veterineri nga Rrogozhina vjen të peshkojë në lumin Shkumbin me një bilancier krahu dhe arrin të kapë disa kg.peshk në ditë. Ai thotë se e ka passion peshkimin dhe vjen buzë lumit sa herë ka kohë të lirë. Miqësia që e lidh me peshkatarët e tjerë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha