Hapet mësonjëtorja e parë në gjuhën shqipe në Athinë ‘Kostandin Kristoforidhi’, Gledian Llatja për Report Tv: Do të mësojnë 30 nxënës

24 Maj, 19:11

Jemi këtu sot, ku do të hapet mësonjëtoren ‘Konstandin Kristoforidhi’ në universitetin Neë York të Athinës. Janë rreth 30 nxënës që do të mësojnë shqip dhe po ashtu do të mësojnë edhe rreth kulturës shqiptare. Është e nevojshme që të mësohet gjuha shqipe e pandarë nga kultura.