Hapet tenderi 8.8 mln euro për ndërtimin e Teatrit të ri të Kukullave tek ‘Garda’, brenda ndërtesës 8-katëshe edhe Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë

15 Gusht, 21:36

Tirana do të ketë një teatër të ri kukullash dhe një qendër kulture të re për fëmijë. Ministria e Kulturës ka hapur tenderin për ndërtimin e një qendre të re multi-funksionale në funksion të së ardhmes së edukimit artistik të fëmijëve në kryeqytet, pranë qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë dhe Teatrit të Kukullave. Vlera e tenderit është mbi 1 miliardë lekë (1,035,362,461) pa TVSH, dhe të gjitha kompanitë duhet të dorëzojnë ofertat e tyre deri në 15 shtator të këtij viti. Në dokumente thuhet se afati për zbatimin e kontratës pas nënshkrimit të saj është 24 muaj.

Kategori të tjera