Hetimet, merren në pyetje pronarët e Top Channel: S’kemi pasur kërcënime, nuk kemi të dyshuar

28 Mars 2023, 11:54

Grupi hetimor për ngjarjen e rëndë të ndodhur në Top Channel orët e para të 27 marsit ka marrë në pyetje edhe pronarët e këtij televizioni. Gazetarja e Report Tv Keti Banushi thotë se ata janë pyetur nëse kanë pasur kërcënime kohët e fundit dhe kanë konfirmuar se episode të tilla nuk kanë ndodhur dhe nuk kanë një të dyshuar.

  •