Huamarrja në tregjet botërore pa miratimin e Kuvendit! Halili: Do jetë zë në buxhetin vjetor të shtetit! Alibeaj: Ligji hapësira për abuzim në kohë fushate

5 Dhjetor 2022, 22:00

Huamarrja në tregjet ndërkombëtare do realizohet me vendim qeverie, pa nevojën e miratimit në Kuvend. Ndryshimet ligjore nxitën debate tek komisioni i ligjeve, ku u kërkua dhe prania e ministrit të linjës

Kategori të tjera