Humbën rrugën gjatë eksplorimit në mal, “Shqiponjat” shpëtojnë dy turiste belge në fshatin Kllojke

11 Shkurt, 22:44

Policia e Tiranës u ka ardhur në ndihmë dy turisteve nga Belgjika të cilat kishin humbur rrugën gjatë eksplorimit në fshatin Kllojke, dhe si pasojë kishin mbetur të izoluara në terrenin e thepisur të malit.