Hyjnë në bursë bashkitë e kompanitë shtetërore, kreu i AMF: Sinjal pozitiv për tregun! Ibrahimaj: Ky treg nxit investimet, do rrisë punësimin

26 Maj, 17:35

AMF ka njoftuar hyrjen e kompanive me kapital shtetëror në bursë ndërsa ky akt, vlerësohet si një sinjal pozitiv për tregun. Ministrja e financave e sheh këtë zhvillim si nxitje për investimet dhe mundësi për rritjen e punësimit

Kategori të tjera

Shiko të gjitha