Hysen Osmani dhe Preng Gjergji rikthejnë 'opingat', të veshura dikur edhe nga Ilirët: Vetëm Berisha nuk i ka sjellë këpucët këtu

6 Korrik 2022, 20:29

Opingat po i shpëtojnë zhdukjes siç po ndodh rëndom me shumë punime zejtarie në Shqipëri. Hysen Osmani dhe Preng Gjergji kanë rikthyer traditën e këpucëve që kanë veshur edhe ilirët.