"I kapur dhe s’ikën gjëkundi…"- Shpjegimi i pabesueshëm i “gjuhëtarit” pse Deti Kaspik është… shqip

19 Shkurt, 12:47 | Përditesimi i fundit: 2024-02-19 13:02:29

Një peticion i firmosur nga një numër i madh akademikësh perfshirë Rexhep Qosen, Pëllumb Xhufin, Ksenofon Krisafin, Fatos Tarifën, etj kërkon nga institucionet e shtetit të marrin masa urgjente për të ndaluar përhapjen e sharlatanizmit nga mediat televizive.