I kishte lexuar poezitë dhe e shihte në rrugë, dy shkrimtaret tregojnë si janë njohur

25 Mars, 21:22

Dy zonja të nderuara të penës vijnë sonte në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Natasha Lako futet në skutat e jetës dhe tregon me qetësi sukseset dhe arritjet e saj. Rajmonda Belli Gjonçaj, me buzëqeshjen e ëmbël thur ndjenjat e jetës dhe i tregon me gjithë shpirt e me forcën e fjalës së saj Na ndiqni sonte në Report tv, ora 21:00 për tu mbushur me dashuri, art dhe emocione që dalin nga thellësitë e zemrës.

Kategori të tjera