I shpallur në kërkim për prodhim dhe shitje droge, arrestohet 40-vjeçari në Tiranë

24 Shkurt, 09:08

Kledist Hysa, 40 vjeç është arrestuar nga policia e Tiranës, pasi ishte dënuar për prodhim dhe shitje narkotikësh