Inceneratori i Elbasanit/ Përfundon mbrojtja, Lefter Koka dorëzon raport mjekësor se ka probleme psikologjike! GJKKO vendos më 5 tetor

21 Shtator, 11:54

Përfundojnë konkluzionet e të gjithë avokatëve që mbrojnë të pandehurit për Inceneratorin e Elbasanit dhe disa kompanive.