Inflacioni s’ndal ndërtimet! Rriten lejet për ndërtesat e reja në 3 mujorin e 2022-it! Durrësi me numrin më të lartë, Tirana e dyta

28 Shkurt, 13:34

Të dhënat e INSTAT tregojnë se sektori i ndërtimit vazhdion të ketë rritje dhe rritja e çmimeve nuk ka ndikuar gjatë vitit 2022. Vetëm në 3 muajt e fundit të vitit 2022 janë rritur 16.6% numri i lejeve të dhëna për ndërtim, ku mëe shuym,ë lejë ka miratuar bashkia e Durrës, ndërsa rekord më vete ka shënuar bashkia e kukësit që për 6 muaj nuk ka miratuar asnjë leje ndërtimi.

Kategori të tjera