INSTAT: 66% e të punësuarve në vend nuk arrijnë pagën mesatare! Inflacioni i lartë, rritjet e rrogave kanë efekt të papërfillshëm

17 Shtator, 20:39

Rreth 66 përqind e të punësuarve në vend nuk arrijnë dot pagën mesatare, dhe në kushtet kur inflacioni po arrin shifra rekord, efekti tek qytetarët nga rritjet e herë pas hershme të pagës është i papërfillshëm.

Kategori të tjera