Interpretimi rrënqethës i Mirush Kabashit që i përloti dhe i emocioni të gjithë

5 Dhjetor 2023, 10:19

Artisti i mbarë popullit shqiptar, Mirush Kabashi ka ndërruar jetë në moshën 75-vjeçare. Kontributi i jashtëzakonshëm i përditshëm i “Nderit të Kombit” do mungojnë fizikisht, por puna dhe veprat e tij, do mbeten një thesar i paçmuar në kulturën e kombit shqiptar. Gjatë një intervistë në emisionin “Rreze Dielli”, aktori i qindra roleve solli një interpretim emocionues të letrës që shkenctari Albert Einstein i shkruajti vajzës së tij.