Investigimi i Rai 3, zv.Ministri i Brendshëm: I kemi dëgjuar nga ai që rri në kat të tetë, mendojnë se janë të besueshëm kur kthehen në gjuhë të huaj

4 Qershor, 22:11

Zëvëndës ministri i Brendshëm, Julian Hodaj sheh tek investigimi i Rai 3 interesat e 3 palëve që konverojnë me njëra-tjetrën. Nga njëra anë është Rai 3 që është ultra e majët dhe në prag të zgjedhjeve godet qeverinë e Melonit, pastaj kemi interesin e Ahmetaj në arrati dhe konflikt interesi dhe së fundmi interesi i Berishës në arrest shtëpie.