Investigimi i Report Tv/ Kujdes nga infeksionet! Mungon tetanozi, QSUNT, Infektivi, QSH e farmacitë pa gjilpëra! Furnizimi çështje e Ministrisë

25 Shtator, 17:08

Në vendin tonë ka mungesë të gjilpërës së tetanozit, medikament i nevojshëm për rastet e dëmtimeve nga kafshët apo aksidentet në punë. Pas disa denoncimeve nga qytetarët, Report Tv investigoi rastin ku rezultoi se kjo gjilpërë nuk gjendet askund, as në spitale dhe as në farmaci