Italia anohet nga e djathta, qeveria e re merr detyrën në nëntor! Ja etapat që do të ndiqen

26 Shtator, 14:42

Pavarësisht se pritet vetëm zyrtarizimi i rezultatit zgjedhor në Itali, qeveria e re pritet të marrë detyrën në fillim të nëntorit. Nga data 10 deri në datën 27 tetor duhet të mbyllet procedura përmes së cilës kryetari i partisë më të votuar pritet të marrë mandatin për caktimin e qeverisë së re dhe në fillim të nëntorit të marrë dhe bekimin nga presidenti

Kategori të tjera